Rhodesiankoira Freddie

Freddien omistajan kirjoitus:

Kohta 8-vuotiaalla Rhodesiankoira Freddiellä alkoi olla pissimisvaivoja loppusyksystä 2014. Freddie kävi toisinaan työpäiväni aikana pissillä kylpyhuoneen lattiakaivon päällä (se tottui siihen pentuna sisäsiistiksi opetettaessa). Välillä pissit tulivat useamman kerran viikossa, välillä oli yli viikkokin ilman pissivahinkoa. Välillä ulkona pissaaminen näytti vaikealta ja suihku oli heikko. Mietin, että kyseessä oli milloin liian pitkäksi venynyt työpäivä, milloin naapurin juoksuiset tyttökoirat, milloin vain vanhuuden vaivat. Muuten koira oli pirteän oloinen.

Vein Freddien lääkäriin 10.4. Koiralla oli esinahan tulehdus, johon se sai 10 päivän antibioottikuurin. Lääkäri huomasi Freddien selän takaosan olevan todella kova. Lääkäri arveli, että tulehdus on mahdollisesti vain sivulöydös. Hän kehotti odottamaan antibioottikuurin loppumista ja mikäli vaiva ei lopu, kannattaisi koiran selkä kuvata. Hän kehotti miettimään myös hierontaa tms.

Freddie kävi Jerryn luona ensimmäisen kerran 29.4. Edeltävänä päivänä Freddie oli taas pissinyt päivän aikana kylpyhuoneeseen. Seuraava käynti Jerryn luona oli 5.5. ja kolmas kerta 15.5. Freddie ei ole Jerryn hoitojen alettua enää pissannut sisälle. Ulkona pissa näyttää tulevan normaalisti. Freddiekin oppi ensimmäisen kerran jälkeen nauttimaan käsittelystä.Näyttää siltä, että Jerryn hoidot ovat auttaneet Freddien pissivaivaan. Loistavaa tässä on myös se, ettei parantuneen tilanteen ylläpitämiseksi tarvita säännöllisiä käyntejä, mekin menemme varmaan syksyllä vasta uudelleen katsomaan, missä kunnossa vanhus on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *